Ribbon, 38mm, 20m, wit


Product code
711145
Order quantity
1
Brand
Neutraal

€ 3,50 /roll
€ 4,24 (incl. VAT)

In stock
45 items

Met dit luchtige ‘Honeycomb’-lint maak je van je cadeauverpakking in een handomdraai iets speciaals.

Speels voilemotief
Geef je cadeautjes een feestelijke uitstraling door ze te stylen met dit mooie, extra brede lint met Honeycomb-dessin. Het unieke net- of voilemotief geeft je cadeauverpakking een speelse en luchtige uitstraling. Een ideaal lint voor een originele decoratie van luxecadeaus, zoals parfums, accessoires en allerlei lekkernijen.

Eenvoudig combineren
Het fraaie cadeaulint wordt geleverd op een stevige spoel waarmee je het gemakkelijk kunt afrollen. Knip het op de juiste lengte en maak er een mooie strik mee. Door verschillende kleuren bij elkaar te gebruiken en die af te stemmen op het cadeaupapier, geef je ieder pakje eenvoudig een eigen sfeer.

Romantische kleuren
De ‘Honeycomb’-linten zijn verkrijgbaar in diverse romantische en vrolijke kleuren, zodat je altijd creatief kunt combineren.Appearance
Product code 711145
Brand Neutraal
EAN 08717459269798
Kleur Wit
Design Honeycomb
Finishing Net
Weights and measures
Width (mm) 38
Length (m) 20

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review