• Geplaatst op 29-08-2018
  • Algemeen

Inpakstress? Niet als je inkoopt bij Paardekooper! Met het feestelijke najaar in aantocht schieten wij winkeliers te hulp met de schitterend vormgegeven nieuwe Najaarsbrochure vol verfrissende concepten, vernieuwende cadeauverpakkingen, unieke dessins en sfeervolle decoratiematerialen. Zo wordt inkopen voor dit najaar een inspirerende bezigheid.

Herfst, Sinterklaas en kerst staan in het teken van fraaie cadeauverpakkingen en geschenkpakketten. In de nieuwe Najaarsbrochure vind je alles wat je nodig hebt om ze te maken. Van sfeervol cadeaupapier, stijlvolle flesverpakkingen en vrolijke kerstpakketdozen tot strikken, labels, stickers en andere cadeaudecoraties, uiteraard in allerlei sferen en stijlen. En ook aan winkeldecoratie voor een feestelijk najaar hebben we gedacht.

Veilige verzendverpakkingen en fraaie foodverpakkingen

Voor het meegeven en versturen van aankopen vind je in de brochure fraaie bijpassende shoppers en draagtasjes van diverse materialen, evenals een selectie van ons brede assortiment veilige verzendverpakkingen. En voor het presenteren van lekkernijen rondom de feestdagen staat de catalogus boordevol veelzijdige foodverpakkingen, duurzame Biodore®-disposables en schitterende amusebakjes.

Unieke LOVLY-stijlen en kerstdessins

Dit jaar hebben we aan ons succesvolle merk LOVLY® het feestelijke Spot-On en het glossy Dots & Stripes toegevoegd. De splinternieuwe, iconische sinterklaasprints Gevel en Dots zijn er in een natuurlijke en een glossy variant. Met ons WrappIDup-team hebben we drie prachtige nieuwe kerststijlen ontwikkeld: het klassieke Sparkling Holidays, het luxueuze Golden Tree en het guitige Rudolph.

Nieuw: bedrukte verpakkingen

Een aanwinst voor de 2018-brochure zijn de houten wijnkisten en kartonnen flesdozen die je zélf kunt laten bedrukken. Ze zijn verkrijgbaar in kleine aantallen en dus perfect voor een eindejaarsgeschenk in jouw bedrijfsuitstraling. En wil je je inzetten voor het milieu? Vervang de plastic bekertjes in je bedrijf dan door kartonnen koffiebekers die wij voor je bedrukken met je eigen logo.

Inspirerende inpakworkshops

Heb je na het zien van alle nieuwe sferen, stijlen, dessins en materialen in de Najaarsbrochure zin in creatieve inpakideeën? Tijdens een WrappIDup inpakworkshop leren we je feestelijk, efficiënt en vliegensvlug inpakken. Kijk voor de actuele workshopagenda op onze website en schrijf je meteen in, want vol is vol!

Eenvoudig producten bestellen

De producten uit onze Najaarsbrochure bestel je heel gemakkelijk via de Paardekooper-webshop. Eerst sfeerproeven? Kom dan langs in een van onze negen Paardekooper-stores en doe nóg meer verpakkingsinspiratie op voor het feestelijke najaar. De Najaarsbrochure valt op vrijdag 31 augustus bij onze vaste klanten in de bus. Heb jij de catalogus niet ontvangen? Vraag ‘m dan gratis aan via onze website.